Writing Skills - Life Sciences and Medicine

Doelstelling: Zie pagina over Advanced Academic English: writing skills

Inhoud: Zie pagina over Advanced Academic English: writing skills

Reacties van studenten:

• "Very positive that papers are corrected and feedback is provided"
  • "Helps to think about the structure, flow of the sentences of the paper you are working on at the moment"
  • "Enthusiastic teacher"
  • "Examples taken from your own field"
  • "Working with your own articles as tasks"
  • "Opportunity to debate certain topics"
  • "The book is very good for looking up things in the future"

Begintest: Ja

Administratief

Cursusafkorting : ALSM

Programma: VTO

Prijs op aanvraag bij Tom De Moor (Tom.DeMoor@UGent.be, + 32 9 264 36 79)

Nuttige info

Mededeling: Doctorandi die zijn aangesloten bij de Doctoral Schools kunnen enkel inschrijven via de Doctoral Schools Ondersteuningscel (doctoralschools@UGent.be).

Handboek:
Academic English: writing a research article; Life Sciences and Medicine (Katrien Deroey, in collaboration with Dominique Neyts)

Wanneer u dit handboek aankoopt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent krijgt u 10% op de officiële prijs. Zeg bij aankoop dat u UCT-student bent. U kan uw handboek ook vooraf online bestellen en betalen via Story4students . Klik hiervoor op het logo van het UCT. Bij uw bestelling hoeft u geen FK-lidnummer in te vullen, de 10% korting wordt automatisch verrekend. U wordt via mail verwittigd zodra uw bestelling voor u klaarligt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent. Omdat u dit boek zelf aankoopt biedt het UCT u bovendien een extra korting van 10 euro op de cursusprijs.

Aanbevolen werken:
- Swales J. & Feak C. (2000): English in today's research world: A Writing Guide, Michigan: The University of Michigan Press
- Swales J. & Feak C. (2004): Academic Writing for Graduate Students, Second Edition: Essential Tasks and Skills, Michigan: The University of Michigan Press

Aanbevolen werken - extra informatie: Wanneer u één of meer van deze boeken aankoopt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent krijgt u 10% op de officiële prijs. Zeg bij aankoop dat u UCT-student bent. U kan uw boek(en) ook vooraf online bestellen en betalen via Story4students . Klik hiervoor op het logo van het UCT. Bij uw bestelling hoeft u geen FK-lidnummer in te vullen, de 10% korting wordt automatisch verrekend. U wordt via mail verwittigd zodra uw bestelling voor u klaarligt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent.

Behoort tot de reeks: Advanced Academic English: writing skills (permanente vorming)

Aantal lesuren : 20

Uren per week : 1 x 2