Presenting UGent products and services (ATP)

Inhoudelijke informatie

Doelstelling:

In deze workshop gaat de aandacht naar het verfijnen en doelgerichter maken van presentaties in een professionele omgeving als die van de UGent.

Inhoud:

Efficiënte presentaties beginnen met een goede voorbereiding via vragen als: Waarom geef ik deze presentatie? Wie is mijn doelgroep? Welk effect streef ik na? Wat is mijn centrale boodschap? We bespreken hoe we tijdens de presentatie de aandacht kunnen trekken en vasthouden. Er wordt ook ingegaan op het belang van een heldere structuur voor een duidelijke presentatie. De deelnemers gaan snel over tot de praktijk: zelf presenteren. Op die manier krijgen ze individuele feedback over hun sterktes en werkpunten.

Administratief

Programma: VTO

Nuttige info

Mededeling:
Inschrijven(*) kan enkel via het UGent portaal.

(*) Hoe?

  1. Log in bij Athena
  2. Ga naar Office
  3. Kies Apollo
  4. Klik Personeel
  5. Klik Vorming, daarna Catalogus
  6. Zoek (of navigeer naar) de cursus van uw keuze en klik Inschrijven

Deze cursus is enkel toegankelijk voor UGent-personeelsleden. U kan deze cursus echter ook reserveren voor uw eigen medewerkers. Voor meer info en voorwaarden kan u met ons contact opnemen.

Overzicht

Aantal lesuren : 3

Periode:

Uren per week : 1 x 3 (deze workshop maakt deel uit van een traject van 3 X 3u dat gericht is op het verbeteren van mondelinge taalvaardigheid in het Engels. De workshop kan los van het traject gevolgd worden, of als onderdeel van dit traject)

Handouts verkrijgbaar bij: UCT

Voor wie?: Personeel UGent (ATP)