Le français au travail : Postuler un emploi

Rooster

Zomer schrijf in

(1) OT: datum oriëntatietest

(2) Waar? In deze kolom staat in welk lokaal of auditorium de cursus doorgaat. Gedetailleerde info vindt u in het onderdeel "Wegbeschrijving".

(*) Mededeling: Het UCT zal alle redelijke middelen inzetten om de beschikbaarheid van cursussen zo snel mogelijk op de site weer te geven. Om technische redenen kan hierin echter enige vertraging optreden, waardoor een cursus te lang onterecht op "vrij" blijft staan. Gelieve deze kolom dan ook te beschouwen als een hulpmiddel en niet als een garantie dat de cursus nog effectief beschikbaar is.   Indien een cursus toch volzet zou zijn op het moment van uw inschrijving, zal u hier uiteraard zo snel mogelijk over ingelicht worden.

Inhoudelijke informatie

Vereiste voorkennis: ASO eindtermen Frans.
U neemt op de website van het UCT deel aan een zelftest die u toelaat een correcte inschatting van uw niveau te maken en die u doorverwijst naar de modules van Le français au travail of naar cursussen Praktisch Frans.
Om een volledig en accuraat beeld te hebben van uw niveau, wordt dit tijdens het eerste contactmoment van de cursus definitief bepaald aan de hand van een mondelinge oriëntatietest, waardoor u eventueel alsnog kan worden doorverwezen naar een ander niveau.

Doelstelling: Deze cursus verbetert uw taalkennis en leert u correct te communiceren binnen een bedrijfscontext. U verdiept bovendien uw kennis van formeel taalgebruik.

Inhoud: In deze module komt het hele sollicitatieproces aan bod: van het schrijven van een interessante sollicitatiebrief over het opstellen van een c.v. dat de aandacht trekt tot het voeren van een overtuigd sollicitatiegesprek.

Begintest: Zelftest

Administratief

Cursusafkorting : FATP

Programma: VTO

Prijzen

Prijscategorie: J

Nuttige info

Handboek: UCT handboek. U krijgt dit handboek tijdens de les van uw docent.

Aanbevolen werken:

  • Bescherelle (2006): La conjugaison pour tous, Paris: Hatier
  • De Spiegeleer J. e.a (2007): Grammaire 2000, Deurne: Wolters Plantyn
  • Van Dale Pocketwoordenboek Frans-Nederlands – Utrecht: Van Dale
  • Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands-Frans – Utrecht: Van Dale

Aanbevolen werken - extra informatie: Wanneer u één of meer van deze boeken aankoopt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent krijgt u 10% op de officiële prijs. Zeg bij aankoop dat u UCT-student bent. U kan uw boek(en) ook vooraf online bestellen en betalen via Story4students. Klik hiervoor op het logo van het UCT. Bij uw bestelling hoeft u geen FK-lidnummer in te vullen, de 10% korting wordt automatisch verrekend. U wordt via mail verwittigd zodra uw bestelling voor u klaarligt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent.

Behoort tot de reeks: Le français au travail

Overzicht

Aantal lesuren : 9

Periode: Zomer

Uren per week : 1 x 2

Cursusboek verkrijgbaar bij: UCT

Voor wie?: Iedereen