Praktisch Turks 1

Rooster

Eerste semester schrijf in

(1) OT: datum oriëntatietest

(2) Waar? In deze kolom staat in welk lokaal of auditorium de cursus doorgaat. Gedetailleerde info vindt u in het onderdeel "Wegbeschrijving".

(*) Mededeling: Het UCT zal alle redelijke middelen inzetten om de beschikbaarheid van cursussen zo snel mogelijk op de site weer te geven. Om technische redenen kan hierin echter enige vertraging optreden, waardoor een cursus te lang onterecht op "vrij" blijft staan. Gelieve deze kolom dan ook te beschouwen als een hulpmiddel en niet als een garantie dat de cursus nog effectief beschikbaar is.   Indien een cursus toch volzet zou zijn op het moment van uw inschrijving, zal u hier uiteraard zo snel mogelijk over ingelicht worden.

Inhoudelijke informatie

Vereiste voorkennis: Er is geen voorkennis vereist.

Doelstelling: zie "Inhoud"

Inhoud:
Haydi Türkçe konusalim! Kom, laten we Turks praten! Dat is immers de voornaamste doelstelling van deze cursus.

De Turkse taal zit in de lift. Niet alleen kan Turkije zich tot een van de populairste vakantiebestemmingen van de Belgen rekenen, steeds meer Belgen willen de taal van hun Turkse buur of winkelier graag leren begrijpen en spreken. Het UCT speelt graag in op die nood en biedt daarom een traject Praktisch Turks aan.

In dit eerste niveau verwerft u een basiskennis van de woordenschat en de grammatica. Deze worden steeds aangebracht vanuit realistische situaties en ingeoefend aan de hand van communicatieve, interactieve opdrachten. De nadruk ligt hierbij op de meest frequente woorden en structuren.

Thema's die aan bod komen: kennis maken en afscheid nemen, zichzelf voorstellen, eenvoudige vragen stellen over leefomstandigheden, eten en drinken, op restaurant gaan, de kleuren, de cijfers, enz.

Begintest: Neen

Administratief

Cursusafkorting : PT1
Let op! Dit is niet de cursuscode, die vindt u in het rooster bovenaan op deze pagina.

Programma: VTO

Prijzen

Prijscategorie: AA

Nuttige info

Handboek:
Vandewalle J. (2008): Haydi Türkçe konusalim 1 (study/work book), Antwerpen: Wolters-Plantyn.

Wanneer u dit handboek aankoopt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent krijgt u 10% op de officiële prijs. Zeg bij aankoop dat u UCT-student bent. U kan uw handboek ook vooraf online bestellen en betalen via Story4students. Klik hiervoor op het logo van het UCT. Bij uw bestelling hoeft u geen FK-lidnummer in te vullen, de 10% korting wordt automatisch verrekend. U wordt via mail verwittigd zodra uw bestelling voor u klaarligt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent.

Overzicht

ERK: A1-
Let op! Dit is niet de cursuscode, die vindt u in het rooster bovenaan op deze pagina.

Aantal lesuren : 30

Periode: 1e sem.

Uren per week : 1 x 2,5

Cursusboek verkrijgbaar bij:
Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent

Voor wie?: Iedereen