Praktisch Turks 2

Rooster

Tweede semester schrijf in

(1) OT: datum oriëntatietest

(2) Waar? In deze kolom staat in welk lokaal of auditorium de cursus doorgaat. Gedetailleerde info vindt u in het onderdeel "Wegbeschrijving".

(*) Mededeling: Het UCT zal alle redelijke middelen inzetten om de beschikbaarheid van cursussen zo snel mogelijk op de site weer te geven. Om technische redenen kan hierin echter enige vertraging optreden, waardoor een cursus te lang onterecht op "vrij" blijft staan. Gelieve deze kolom dan ook te beschouwen als een hulpmiddel en niet als een garantie dat de cursus nog effectief beschikbaar is.   Indien een cursus toch volzet zou zijn op het moment van uw inschrijving, zal u hier uiteraard zo snel mogelijk over ingelicht worden.

Inhoudelijke informatie

Vereiste voorkennis: U volgde Praktisch Turks 1 aan het UCT of beschikt over een basiskennis van het Turks. U legt tijdens de eerste les een begintest af om uw niveau te bepalen.

Doelstelling: zie "Inhoud"

Inhoud:
Haydi Türkçe konusalim! Kom, laten we Turks praten! Dat is immers de voornaamste doelstelling van deze cursus.

De Turkse taal zit in de lift. Niet alleen kan Turkije zich tot een van de populairste vakantiebestemmingen van de Belgen rekenen, steeds meer Belgen willen de taal van hun Turkse buur of winkelier graag leren begrijpen en spreken. Het UCT speelt graag in op die nood en biedt daarom een traject Praktisch Turks aan.

Dit tweede niveau bouwt verder op de basiskennis die u eerder heeft verworven. Zoals steeds worden woordenschat en grammatica binnen realistische contexten aangebracht en verder ontwikkeld. U krijgt bovendien voortdurend de kans om ze op communicatieve en interactieve wijze in te oefenen tijdens de lessen.

Thema's die aan bod komen: boodschappen doen, contacten met officiële instanties, de weg vragen en uitleggen, (openbaar) vervoer en reizen, enz.

Begintest: Ja

Administratief

Cursusafkorting : PT2
Let op! Dit is niet de cursuscode, die vindt u in het rooster bovenaan op deze pagina.

Programma: VTO

Prijzen

Prijscategorie: AA

Nuttige info

Handboek:
Vandewalle J. (2008): Haydi Türkçe konusalim 1 (study/work book), Antwerpen: Wolters-Plantyn.

Wanneer u dit handboek aankoopt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent krijgt u 10% op de officiële prijs. Zeg bij aankoop dat u UCT-student bent. U kan uw handboek ook vooraf online bestellen en betalen via Story4students. Klik hiervoor op het logo van het UCT. Bij uw bestelling hoeft u geen FK-lidnummer in te vullen, de 10% korting wordt automatisch verrekend. U wordt via mail verwittigd zodra uw bestelling voor u klaarligt bij Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent.

Overzicht

CEF: A1
Let op! Dit is niet de cursuscode, die vindt u in het rooster bovenaan op deze pagina.

Aantal lesuren : 30

Periode: 2e sem.

Uren per week : 1 x 2,5

Cursusboek verkrijgbaar bij:
Standaard Boekhandel, Kouter 31, 9000 Gent

Voor wie?: Iedereen