Geen student of personeelslid van de UGent en nooit een cursus in UCT gevolgd

Voor de avondcursussen van het tweede semester kan u online (*) inschrijven tot en met 25/1/2019. Na die datum kan u enkel nog in het inschrijvingssecretariaat inschrijven. Om zeker te zijn van uw plaats in de cursus betaalt u dan onmiddellijk met uw bankkaart of uw kredietkaart.

Voor de bedrijfsmodules Frans en Engels en de juridische taalvakken schrijft u online (*) in en schrijft u het inschrijvingsgeld meteen over na ontvangst van uw betalingsuitnodiging.

(*) Procedure:

U meldt zich eerst aan via de Prospect-applicatie van de Universiteit Gent. U hoeft enkel de verplichte velden in te vullen.

Nadat u uw profiel heeft voltooid, vraagt u een nieuwe inschrijving aan:

• Kies het juiste academiejaar.
  • Kies een opleiding (= de taal die u wil leren).
  • Selecteer de cursus en aanbodsessie van uw keuze.

Uw inschrijving wordt volledig via Oasis afgewerkt. Zodra het UCT uw inschrijvingsaanvraag heeft goedgekeurd, krijgt u een betaalverzoek van oasis.fica@UGent.be.