Gezamenlijke ontwikkeling van materiaal voor een cursus Medisch Engels

Het Universitair Centrum voor Talenonderwijs (UCT - UGent) en de Université de Liège slaan de handen in elkaar voor de ontwikkeling van materiaal voor een cursus Medisch Engels; de bestaande expertise van beide partners wordt gebruikt als start om het cursusmateriaal vorm te geven.  Op het UCT zal de nieuwe cursus aangeboden worden in het open aanbod voor medische professionals.

Bij de start van de ontwikkeling hoort het formuleren van concrete doelstellingen in een uitgebreid raamwerk. Daarna moeten creatieve, uitdagende en gevarieerde oefeningen en taken voorzien worden per vaardigheid. Voor de ontwikkeling vertrekken we enkel van authentiek materiaal zodat de cursus ook professionals kan motiveren.