Steun Ons

Het Gents Universiteitsmuseum zoekt deeltjesversnellers

Het Gents Universiteitsmuseum heeft grootse plannen. Samen met vele partners willen we jongeren en een breed museumpubliek een unieke kijk geven op wetenschap en de wisselwerking met de samenleving. We willen hen bijzondere verhalen vertellen en blijvend verbazen.

Wilt u of uw organisatie één van deze partners zijn, dan spreken wij heel graag eens met u af om ons verfrissend verhaal toe te lichten en te kijken hoe we elkaar in de toekomst kunnen versterken.

Partnerships op maat
Het Gents Universiteitsmuseum biedt een aantal mogelijkheden voor partnerships. We lichten die graag in een persoonlijk gesprek toe. Wij zoeken met u naar onze gedeelde waarden en doelen om zo tot een sterke en duurzame samenwerking te komen.

U mag hier steeds rechtstreeks contact voor opnemen:
Marjan Doom – Directeur Gents Universiteitsmuseum –
Michaël Mariën – Marketing, Communicatie & Interactie –

Schenken

Schenken kan via een gift, een testament of via een testament / legaat / duo-legaat. Hoe je dit doet, vind je op de Cel Fondsenwerving van de UGent. Zij handelen jouw gift ook verder af en waken erover dat die terecht komt bij het Gents Universiteitsmuseum.