Een MuST voor het nieuwe Gents Universiteitsmuseum

(19-09-2018) Het Gents Universiteitsmuseum lanceert MuST, het Museum Student Team!

Studenten gezocht!

Het Gents Universiteitsmuseum lanceert MuST, het Museum Student Team! Vanaf eind september 2018 kan je je kandidaat stellen om deel uit te maken van een team studenten dat een jaar lang met ons op ontdekking gaat in de ontwikkeling van ons nieuw, eigenwijs museum, een forum voor wetenschap en nieuwsgierigheid.

MuST betekent een jaar lang boeiende workshops, brainstormsessies, activiteiten, projecten en veel meer. We geven jou een exclusieve kijk op onze werking achter de schermen. Museumprofessionals leren jou meer bij over hun werk en wat het zo bijzonder maakt. Je kan meedenken en meewerken aan het toekomstige museum. En je leert een toffe bende studenten kennen met dezelfde passie als jou.

We zijn op zoek naar studenten uit alle mogelijke opleidingen, van geschiedenis tot geneeskunde, van ingenieurswetenschappen tot psychologie, fotografie en biologie. Of je net op de hogere schoolbanken terechtkomt of al een ervaren rot in het studentenleven bent, je bent erg welkom. Dus ja, ook jij komt in aanmerking!

De inschrijvingen voor MuST zijn afgelopen. Stelde jij jou kandidaat de afgelopen weken? Dan mag je eerstdaags een berichtje van ons ontvangen.

Wil je meer weten over het museum dat begin 2020 zijn deuren opent aan de Plantentuin? Dat kan via deze link