Uitdagende stageplaatsen bij het Gents Universiteitsmuseum

© UGent, foto Frederik Sadones (vergrote weergave)

© UGent, foto Frederik Sadones

(30-11-2018) Het Gents Universiteitsmuseum heeft mooie toekomstplannen voor het nieuwe museum dat in het voorjaar van 2020 de deuren opent aan de Gentse Plantentuin. We bieden enkele uitdagende stageplekken aan in deze unieke voorbereidingsperiode.

Ben je als student op zoek naar een stageplek in het najaar van 2019 en wil je daadwerkelijk meewerken aan de ontwikkeling van een groot, nieuw project met maatschappelijke waarde. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zoeken momenteel stagiaires in de volgende vakgebieden:

- publieksgeschiedenis

- communicatie & interactie (perswerking, content marketing, social media, ...)

- educatieve werking (uitwerken rondleidingen & workshops voor scholen & gezinnen)

- algemeen beleid & uitbating  (strategie museumshop,  strategie vriendenwerking, ...)

Ook vrijwillige stages behoren tot de mogelijkheden.

je komt in een gepassioneerd team terecht dat zich met veel goesting vastbijt in deze uitdagende toekomstplannen.

Heb je interesse, stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar en we houden jou op de hoogte van het vervolg.

Meer info over de toekomstplannen van het Gents Universiteitsmuseum kan je via deze link vinden.