Word jij medewerker onthaal & museumshop bij het GUM - Gents Universiteitsmuseum?

(03-09-2019) Kan jij je enthousiasme overzetten op de mensen rondom jou? Ben jij iemand op wie je kan bouwen, die zelf de dingen in hand neemt en graag mensen helpt? Heb je een hart voor cultuur en musea? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

In het voorjaar van 2020 opent het GUM - Gents Universiteitsmuseum zijn deuren aan de Ledeganck in Gent, vlakbij MSK Gent en S.M.A.K. Het wordt een (eigen)wijs wetenschapsmuseum.

Als ‘Medewerker Onthaal en Museumshop’ ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en handelt de reservaties en de verkoop van tickets af. Je werkt ook mee in de museumshop.

De klant staat altijd voorop. Af en toe spring je bij in het uitvoeren van administratieve taken. We zoeken een collega voor een voltijdse tewerkstelling. Je komt terecht in een team van drie onthaalmedewerkers. Bij de functie hoort regelmatig zaterdagwerk.

Heb je zin om mee het gezicht te zijn van een nieuw wetenschapsmuseum in Gent en voel je je aangesproken door deze vacature? Ga dan alvast op ontdekking in onze functieomschrijving.