20 van 2020: Céline leerde zeilen dit jaar om naar België te komen

(22-12-2020) Het bijzondere en bevreemdende jaar 2020 nadert zijn einde. Tijd voor een stand van zaken.

Het lot koos 20 mensen met een band met de UGent. Zij vertellen wat 2020 voor hen betekende, wat ze meenemen naar volgend jaar en vooral: hun hoop voor 2021.

Céline Vaneeckhaute is UGent-alumnus en nu professor bio-ingenieurswetenschappen aan Université Laval in het Canadese Québec, waar ze samen met haar man al jaren woont. De extra tijd en rust die de lockdown met zich meebrengt doet haar ergens wel deugd, maar ze mist haar familie en vrienden in België.

Lees meer via: durfdenken.be

Zet jouw wensen op de Boekentoren

Gelukkig 2021Het voorbije jaar was ongewoon, maar ook een jaar boordevol warmte. We steunden elkaar en deelden lief en leed.

Dit is jouw kans om iedereen te bedanken die voor jou klaar stond. Niet zomaar, maar met jouw beste wensen virtueel geprojecteerd op de Boekentoren.

Verstuur jouw wensen