20 van 2020: Patrick heeft diep respect voor de inspanningen van studenten

(21-12-2020) Het bijzondere en bevreemdende jaar 2020 nadert zijn einde. Tijd voor een stand van zaken.

Het lot koos 20 mensen met een band met de UGent. Zij vertellen wat 2020 voor hen betekende, wat ze meenemen naar volgend jaar en vooral: hun hoop voor 2021.

Professor Patrick Segers studeerde aan de UGent en keerde na een korte passage in Nederland terug naar Gent. Nu is hij professor aan de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur waar hij naast zijn onderzoek en onderwijs ook voorzitter is van de opleidingscommissie biomedische ingenieurstechnieken, een richting die volgens hem perfect is voor studenten die twijfelen tussen geneeskunde of burgerlijk ingenieur.

Lees meer via: durfdenken.be

Zet jouw wensen op de Boekentoren

Gelukkig 2021Het voorbije jaar was ongewoon, maar ook een jaar boordevol warmte. We steunden elkaar en deelden lief en leed.

Dit is jouw kans om iedereen te bedanken die voor jou klaar stond.

Niet zomaar, maar met jouw beste wensen virtueel geprojecteerd op de Boekentoren.

Verstuur jouw wensen