Op kousenvoeten afstuderen en klaar voor de job!

(31-10-2018) De plechtige proclamaties van het voorbije academiejaar 2017-2018 zijn voorbij. Onze UGent-alumni verlaten de UGent in stijl en blijven verbonden…

Een terugblik op de plechtige proclamaties vind je via de UGent-beeldbank.

Tijdens de proclamaties kregen onze kersverse alumni ‘grote mensen’-sokken. Wij hopen dat ze hiermee hun eerste stappen zetten in hun ‘nieuwe’ leven, bijvoorbeeld bij een sollicitatiegesprek of eerste job…

… maar uiteraard blijven zij ook steeds welkom aan de UGent! Door in te schrijven in de UGent-alumnidatabank blijven ze op de hoogte van het reilen en zeilen aan de UGent, en kunnen ze bovendien rekenen op tal van voordelen met de alumnikaart. Daarnaast worden ze uitgenodigd voor heel wat alumni-activiteiten.

Een eerste activiteit is inmiddels reeds achter de rug. Tijdens Film Fest Gent, op zondag 14 oktober, waren onze jonge alumni te gast in Kinepolis Gent voor een exclusieve filmavond voor pas afgestudeerden. Dat zij die avond in grote getale naar Kinepolis afzakten, daar kon je niet naast kijken… Bekijk het fotoalbum via de afbeelding hiernaast.

UGent-alumninetwerk

Ben je afgestudeerd aan de UGent, maar heb je jezelf nog niet geregistreerd in de UGent-alumnidatabank? Sluit aan bij ons UGent-alumninetwerk via onderstaande link.

Meld je aan op de UGent-alumnidatabank

 

Banner_Proclamaties2018