Al gehoord van het honoursprogramma Think & Talk?

(13-06-2019) Het honoursprogramma Think & Talk richt zich tot uitmuntende, gemotiveerde en communicatieve studenten uit de alfawetenschappen.

Ben je op zoek naar een interessante uitdaging? Wil je graag werken aan je mondelinge vaardigheden door het voeren van debatten? Droom je van een academische carrière na je master en leer je graag alvast een brede waaier aan perspectieven en meningen kennen?

Doe dan mee met Think & Talk, het interfacultaire honoursprogramma van de faculteiten Letteren en Wijsbegeerte, Recht en Criminologie, Economie en Bedrijfskunde, Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, en Politieke en Sociale Wetenschappen. In boeiende debatten maak je kennis met invalshoeken uit andere disciplines dan de jouwe, en ontmoet je experten en studenten uit de vijf betrokken faculteiten.

Volg jij in academiejaar 2019-2020 een master aan één van deze faculteiten en ga je graag een intellectuele uitdaging aan, naast je normale curriculum? Dan is dit programma echt iets voor jou!

Aanmelden en meer info via: Think & Talk