UGent versterkt alumniwerking met tak in Zuid-Afrika

(02-10-2018) Op maandag 1 oktober lanceerde de UGent een nieuwe alumnitak aan de Universiteit van de West-Kaap in Zuid-Afrika

De Universiteit Gent heeft een lange traditie in het verwelkomen van Zuid-Afrikaanse uitwisselings- en diplomastudenten door middel van stages, diverse studie-, doctoraats- en onderzoeksprogramma's en bilaterale overeenkomsten met andere instellingen.
De afdeling Internationalisering van de universiteit, in samenwerking met het Afrikaplatform, de Universiteit van de West-Kaap en de Algemene Vertegenwoordiging van de Vlaamse overheid, lanceert een gloednieuwe UGent-alumnitak in Zuid-Afrika.
De UGent Alumni Chapter in Zuid-Afrika wil onze alumni en vrienden betrekken bij het opbouwen en versterken van relaties en netwerken en hun betrokkenheid bij de Universiteit Gent bevorderen.
Alumni Chapter South Africa