UGent-alumnidag op zondag 26 maart

(10-03-2023) Mis je je studententijd of wil je oude studiegenoten terugzien? Kom naar de allereerste Alumnidag op zondag 26 maart voor een flinke dosis nostalgie!

De UGent serveert jou optredens, doe-activiteiten, demo’s, lezingen, rondleidingen, tentoonstellingen, debatten, … voor het hele gezin!

We trappen af om 9.30 uur met onze Alumnus van het jaar, Catherine De Bolle, en gaan door tot omstreeks 17 à 18 uur, afhankelijk van de locatie. Wil je niet te laat komen op je favoriete activiteit, denk er dan aan dat in de nacht voor de alumnidag de zomertijd ingaat: we zetten de klok een uurtje vooruit!

In de voormiddag concentreren de activiteiten zich rond Ufo, Rectoraat en De Krook, in de namiddag waaiert de dag uit naar alle campussen in Gent.

Iedereen welkom! Alle UGent-alumni zijn welkom, inclusief onze bachelors die nog verder aan het studeren zijn én de alumni van instellingen die intussen in de UGent geïntegreerd zijn. Breng gerust ook je partner, ouders, kinderen, vrienden of familie mee.

Bekijk het programma