Blue Career Day: save the date

(18-06-2020) Talentenjacht voor bedrijven actief in de blauwe economie

Blue Career Day 2019

Bluebridge en haar partners VOKA, Economisch Huis Oostende, De Blauwe Cluster en VDAB organiseren op dinsdag 6 oktober 2020 (van 13 tot 17 uur) de tweede editie van de Blue Career Day in Oostende

Bedrijven actief in de blauwe economie ontmoeten er studenten en werkzoekenden/werkenden in functie van hun zoektocht naar talent om stages of vacatures in te vullen.

Doelpubliek van de Blue Career Day:

• Studenten (masters en Phd’s)
  • Werkzoekenden
  • Werkenden op zoek naar een nieuwe uitdaging
  • Arbeidsbemiddelaars en interim partners
  • Bezoekers die meer te weten willen komen over de “blauwe economie”

Waarom deelnemen als bedrijf?

• Dé ideale gelegenheid om uw openstaande stageplaatsen en vacatures te matchen met talent
  • Zichtbaarheid van uw bedrijf
  • Een uniek doelpubliek
  • Dé niche job fair ter ondersteuning van de blauwe economie in Vlaanderen

Met respect voor ieders veiligheid en gezondheid

Om eenieders veiligheid te garanderen, vragen wij onze bezoekers bij inschrijving een tijdsslot aan te duiden en dat te respecteren.  Zo wordt een gespreide aanwezigheid op onze locatie gegarandeerd.

Wij laten ook maximum 20 bedrijven-standhouders toe. Wie als standhouder inschrijft, kan minstens 3 openstaande vacatures voorleggen.  Deze job fair kan niet benut worden in functie van uw werfreserve of louter en alleen voor employer branding.

PraktischLogo BlueBridge

• Blue Career Day op dinsdag 6 oktober 2020 (13-17 uur), Wetenschapspark 1, Oostende
  • Vanaf 1 juli vind je meer informatie en een inschrijvingslink op www.ostendsciencepark.be
  • Heb je nu al een vraag, stuur dan een e-mail naar Ostend Science Park/BlueBridge via