Campus cup Canvas 2019 gaat naar team Rechten van de UGent

(05-07-2019) Hanne, Benjamin, Michiel en Timon wonnen de Campus Cup en zijn officieel de slimste studenten van Vlaanderen!

De eerste Campus Cup voor de UGent is een feit. Van de 34 teams waren het uiteindelijk rechtenstudenten Timon, Benjamin, Hanne en Michiel die de trofee van de studentenquiz op Canvas wonnen.

Ze deden dat in bijzijn van een grote schare enthousiaste UGent-supporters en rector Rik Van de Walle.

Een vraag over de vrouw van Shakespeare deed hun tegenstanders van politieke wetenschappen -ook van de UGent- de das om.

Proficiat aan het team Rechten en proficiat aan alle UGent'ers die wekenlang het beste van zichzelf gaven in de Canvas-quiz. We zijn trots op jullie!

"Teamwork makes the dream work"Campus Cup

in totaal streden dit seizoen 8 teams van de UGent (Bio-ingeneurswetenschappen, Geografie, Geschiedenis, Geneeskunde, Politieke Wetenschappen, Rechten, Slavistiek & Wiskunde) om de trofee.

UGent'ers die de rechtenstudenten willen opvolgen, kunnen zich al inschrijven voor het tweede seizoen. Doen!

Inschrijven voor de Campus Cup 2020 kan via: https://canvas.be