UGent lanceert Career Center

Online loopbaanplatform voor masterstudenten, PhD’s en alumni. (vergrote weergave)

Online loopbaanplatform voor masterstudenten, PhD’s en alumni.

(24-10-2019) Universiteit Gent lanceert een online loopbaanplatform met vacatures en events voor (bijna) afgestudeerde UGent’ers.

Via het UGent Career Center in samenwerking met JobTeaser willen we onze masterstudenten, PhD’s en alumni sterker verbinden met de arbeidsmarkt.

Als bedrijf kan je vacatures online plaatsen en een uitgebreid bedrijfsprofiel aanmaken om de interesse te wekken van onze (nieuwe lichting) alumni.

Jaarlijks zwaaien we maar liefst 6500 masterstudenten en 1250 PhD-studenten uit. Gewapend met een diploma van de UGent zijn deze kritische geesten helemaal klaar om ons credo ‘Durf Denken’ uit te dragen. Misschien wel bij jouw bedrijf of organisatie?