Winterconcerten personeelsorkest Continuo op 27 en 28 januari

(13-12-2017) Wist je dat de Universiteit Gent een alumni- en personeelsorkest heeft?

Continuo verenigt sinds 2015 alumni en personeelsleden in een heus kamerorkest olv collega Kevin Hendrickx.

Hou je zelf ook van muziek en zie je je collega’s graag eens muzikaal aan het werk? Zet dan zeker zaterdag 27 en zondag 28 januari in je agenda, voor het winterconcert in Het Pand.

Vanuit het thema ‘rococo’ brengt Continuo een verfrissend programma: van de dolle Sinfonietta van Francis Poulenc naar de overbekende Rococo Variaties van Tsjaikovski, waarin solist Kacper Nowak schittert op de cello.

Ben je zelf ook muzikant en heb je zin om mee te spelen? Of wil je graag uit sympathie het orkest steunen? Neem dan een kijkje op de website! Daar vind je alle info over de concerten, hoe je lid kan worden, hoe je Copain van Continuo kan worden en nog veel meer.