Personeels- en alumniorkest 'Continuo' brengt Schubert en Mendelssohn op 16 en 17 juni

(05-06-2018) Continuo zal op 16 en 17 juni hun zomerconcert brengen in de Gentse Sint-Pauluskerk. Op het programma: Schubert en Mendelssohn. Ze delen het podium met maar liefst vier koren, onder leiding van Pascal Lestaeghe en Kevin Hendrickx.

Continuo verenigt sinds 2015 alumni en personeelsleden in een heus kamerorkest onder leiding van collega Kevin Hendrickx, en bundelt dit voorjaar haar krachten met het Gentse gemengd koor Cum Splendore. Samen brengen zij, onder de vakkundige leiding van dirigenten Kevin Hendrickx en Pascal Lestaeghe, een hemels geïnspireerd repertoire: op het programma staan Schubert’s Messe in As en het Psalm 42 van Mendelssohn.

Sopraan Emma Posman, alt Kerlijne Van Nevel, tenor Denzil Delaere en bas Joris Stroobants nemen de solistische rollen op zich en begeleiden je samen met het orkest naar de zevende hemel. Daarnaast zal Cum Splendore nog worden bijgestaan door mannenkoor Cibus Spiritualis, academiekoor A. De Broeck en gemengd koor Pojedu.

• Zaterdag 16 juni 20:00 uur en zondag 17 juni, 15:00
  • Sint-Pauluskerk, Smidsestraat 1, 9000 Gent