Coronamaatregelen aan de UGent

(26-10-2020) Hier vind je alle actuele info terug over de impact van het coronavirus aan de UGent. Alle studenten en medewerkers krijgen advies op maat van de universiteit.

Richtlijnen

Contact tracing binnen de UGent

In het kader van de bestrijding van de COVID-19-pandemie en op vraag van de overheid, organiseert de UGent intern contact tracing. Het doel van de voorgenomen gegevensverwerking is om te helpen met de opsporing van hoogrisicocontacten in het kader van formele UGent-gerelateerde activiteiten.

Met het oog op deze interne contact tracing heeft UGent een privacyverklaring opgemaakt, die u informeert over de registratie en verwerking van uw persoonsgegevens.

Cover met onderzoekster en pipetOnderzoek naar COVID-19

Als we de strijd tegen het coronavirus willen winnen, is wetenschappelijk onderzoek onontbeerlijk.

Nieuwsberichten

In ons nieuwsoverzicht vind je een overzicht van alle relevante activiteiten aan de UGent rond de coronaproblematiek.

Nieuwsberichten gerelateerd aan coronavirus

Contact

Heb je een vraag over het coronavirus en COVID-19 en vind je het antwoord niet terug via bovenstaande links? Contacteer ons via e-mail:

Samen #UGent

We gaan dit academiejaar voor gedeelde uitdagingen waarin alle UGent'ers, studenten en personeel, het verschil maken.