Dagen zonder Vlees: doe mee in de UGent-groep

(21-02-2017) De UGent zet dit jaar opnieuw haar schouders onder de actie Dagen Zonder Vlees. Het doel: 40 dagen geen (of minder) vlees of vis eten.

Doe mee en registreer je in de UGent-groep op de website van DZV. Zo draag je je steentje bij aan ons collectief engagement!

Even ter herinnering: Dagen zonder Vlees was vorig jaar aan de UGent een groot succes. Zo werden in de acht studentenresto’s maar liefst 24.000 veggiemaaltijden verorberd, of één geserveerde maaltijd op vier. Als grootste groep binnen het initiatief toonden we een engagement dat kan tellen en dat we graag minstens willen evenaren!

Ook dit jaar ondersteunt de UGent opnieuw de actie ‘Dagen zonder Vlees’. Onze vleesconsumptie heeft immers een grote impact op de klimaatverandering. Vandaar ook dat de UGent het principe van vleesmatiging opnam in haar duurzaamheidsvisie.

Ook tijdens deze editie van Dagen Zonder Vlees doen de studentenresto's een extra inspanning. Op de feestelijke donderdagen kan je van een heerlijke vegetarische menu genieten in een feestelijke omkadering. Zelfs een VIP-behandeling is mogelijk …  Hou zeker de leuke acties en wedstrijden van het Duurzaamheidskantoor van de UGent in het oog!