Sluiting resto De Brug vanaf 20 mei: resto Kantienberg ook ’s avonds open

(15-05-2019) Van 20 mei tot 20 september sluit resto De Brug voor renovatie- en uitbreidingswerken. Geen nood: resto Kantienberg (Stalhof 45) verwelkomt iedereen graag 's middags én 's avonds.

Van maandag 20 mei tot en met vrijdag 20 september gaat studentenrestaurant De Brug dicht voor renovatie- en uitbreidingswerken. Na de uitbreidingswerken die in de zomer 2018 gestart zijn, is het tijd voor de volgende fase, die zich binnen de muren van het restaurant zal voltrekken.

De UGent laat haar studenten en personeelsleden natuurlijk niet op hun honger zitten: studentenrestaurant Kantienberg (Stalhof 45) vormt een uitstekend alternatief. Zeker omdat resto Kantienberg tijdens de renovatie van De Brug ook ’s avonds zijn deuren zal openen.

Net zoals resto De Brug voorziet ook resto Kantienberg hongerige UGent’ers van een divers en lekker gamma aan belegde broodjes, warme maaltijden en desserts.