Denk jij graag mee over een ruimtelijk toekomstplan voor de UGent?

(21-11-2019) De UGent wil compacte, performante en inspirerende campussen en gebouwen die haar kerntaken kenniscreatie en kennisdeling in dialectiek met de samenleving optimaliseren.

Een gebouwenpark dat bovendien tegen 2050 fossielvrij en energieneutraal is.

Daarom neemt de UGent het initiatief om een ruimtelijk toekomstplan op te maken met horizon 2050. Daarin zoeken we antwoorden op onder meer volgende vragen:

• Hoe kunnen we vorm en ruimte aan de kerntaken van de universiteit in een snel evoluerende wereld?
  • Wat is de fysieke plaats van de UGent in de stad en de samenleving?
  • Hoe gaan de UGent'ers in de toekomst ruimte gebruiken?
  • Hoe transformeren we de UGent in de komende 30 jaar naar het gewenste eindbeeld?

We zoeken studenten die hierover willen meedenken en zo een steentje bijdragen aan een langetermijnvisie voor het patrimonium van de UGent.

Kan je je even hiervoor vrij maken tijdens de inhaalweek (16-12-2019 t.e.m. vrijdag 20-12-2019)? Stuur dan een e-mail naar: dgfb@ugent.be