Eerste editie van UGent Magazine is verschenen

(06-09-2020) Onze universiteit lanceert UGent Magazine, een gloednieuw blad voor alumni en externe partners. De allereerste editie valt ongeveer nu in de bus!

UGent Magazine is een magazine om het, jawel, over onszelf te hebben. We willen even stilstaan en dieper ingaan op de vele onderzoeken waarmee we als instelling bezig zijn. Daarnaast laten we ook experts aan het woord over maatschappelijk relevante ontwikkelingen in hun vakgebied. Over een virus dat de mensheid kan redden, bijvoorbeeld.

Ook alumni komen dus zelf ruim aan bod: als expert of om hun favoriete plekjes en anekdotes uit hun studententijd aan de UGent te verklappen. Je ziet, we laten onze alumni niet los. Want UGent’er, dat ben je nu eenmaal voor het leven.

Zin om UGent Magazine te bekijken? Dat kan online via op onze website.

Personeelsleden kunnen ook gratis exemplaren bestellen bij DCOM voor interne en externe doeleinden (congressen, symposia, binnen- en buitenlandse bezoeken, opendeurdagen, tentoonstellingen, ...). Neem hiervoor contact op met de directie Communicatie en Marketing via communicatie@ugent.be.

Voor deze eerste editie hebben we ons beperkt tot de Nederlandse taal. Van de volgende editie, die in februari 2021 verschijnt, zal er ook een Engelstalige versie zijn.