Persuitnodiging: eerstesteenlegging uitbreiding studentenrestaurant De Brug

(12-09-2018) Op donderdag 13 september 2018 wordt aan de UGent de officiële start gegeven van de werken om het studentenrestaurant De Brug uit te breiden.

Met de uitbreiding en renovatie van het restaurant en het aanpalende voormalige studentenhuis zet de UGent in op kwaliteitsvolle infrastructuur - zowel voor de studentenvoorzieningen, als voor de bijhorende kantoorruimtes.

De uitbreiding van De Brug maakt samen met onder meer de renovatie van het Technicum en de Boekentoren deel uit van een uitgebreide modernisering van de universiteitsgebouwen op de site Sint-Pietersnieuwstraat. Dit moment wordt dan ook aangegrepen om de UGent en haar buurtbewoners te informeren over de verschillende werkzaamheden.

• Verwelkoming door Marc Bracke, directeur Studentenvoorzieningen
  • Toelichting van het project door Dierendonckblancke - L.U.S.T Architecten
  • Toelichting over de site Sint-Pietersnieuwstraat door Michaëla Geenens, UGent-projectleider
  • Slotwoord door Rik Van de Walle, rector Universiteit Gent

Praktisch

Donderdag 13 september 2018 om 18 uur in De Brug, Sint-Pietersnieuwstraat 45, 9000 Gent.

De pers is vriendelijk uitgenodigd om de symbolische eerstesteenlegging bij te wonen.

Stephanie Lenoir
Persdienst UGent