Enquête lesopnames: discussieer, vul in en verspreid

(02-12-2018) Voor wie moeten lesopnames beschikbaar zijn? Zorgen lesopnames voor een efficiëntere en snellere verwerking van de leerstof. Zijn ze mede oorzaak van uitstelgedrag en afwezigheid?

Om dit allemaal in kaart te brengen maakte de Gentse Studentenraad een enquête over lesopnames aan de UGent.

Met de enquête wil de GSR een beter beeld krijgen van de situatie om zo samen met het universiteitsbestuur een concreet beleid op te zetten. Deelnemen is daarom essentieel om een waardevol resultaat is bereiken.

Discussieer, vul hem in en verspreid hem onder je medestudenten. Je ‘wint’ hier niet alleen lesopnames bij, als kers op de taart geeft de GSR ook verschillende prijzen weg.

Om de enquête in te vullen én de verschillende prijzen te ontdekken, surf naar gentsestudentenraad.be/enquetelesopnames.