Gezocht: jouw mening over de studentenresto's

(20-12-2017) Heb je altijd al eens je mening willen geven over onze universitaire restaurants en cafetaria’s? Is er een reden waarom je niet vaak komt eten of ben je juist grote fan?

Dankzij jullie feedback van vorig jaar hebben we onder andere tafels en stoelen toegevoegd in Cafetaria Campus Ledeganck, worden er opnieuw dagelijks klassiekers (Gentse stoverij, balletjes in tomatensaus, etc.) aangeboden in Resto Kantienberg, kan je het menu per locatie raadplegen op de website en duiden we op het menu op de website ook aan wat de veganistische gerechten zijn.

Vul de online enquête in, geef je mening en help ons beter worden. Invullen duurt slechts 2 tot 7 minuten en bovendien maak je ook kans op mooie prijs!

De prijzenpot:

• 1 cadeaubon Gent t.w.v. 100 euro: te besteden in de leukste adresjes in Gent qua eten, wellness, interieur- en modezaken
  • 4 cadeaubonnen Gent t.w.v. 50 euro: te besteden in de leukste adresjes van Gent qua eten, wellness, interieur- en modezaken
  • 5 UGent-sweaters
  • 5 UGent Doppers