Faculty Road Show: UGent-sweater voor 29,95 euro

UGent-sweater Vintage bordeaux (vergrote weergave)

UGent-sweater Vintage bordeaux

(30-10-2019) Tijdens de ‘Faculty Road Show’ van 25 t.e.m. 29 november komen we met de UGent-sweater naar jouw faculteit. Profiteer van 10 euro korting!

Faculty Road Show van 25 t.e.m. 29 november

Heb je nog geen UGent-sweater of is de jouwe aan vervanging toe? Van 25 tot 29 november komen we naar je toe met een mobiele shop tijdens onze ‘Faculty Road Show’. Profiteer van 10 euro korting op alle modellen en kleuren: Vintage blauw, bordeaux en grijs en Classic blauw. Oók voor de sweaters met het logo van een studentenvereniging achterop die op dat moment verkocht worden. Je kan tijdens de Road Show de sweater passen en meteen aankopen.

De UGent-sweaters zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn bovendien helemaal Fairtrade, dankzij de QR-code die je alle stappen in het productieproces van jouw trui laat zien.

Wanneer en waar?

• Maandag 25 november, 11u - 14u: Campus Ufo - foyer van het Ufo
  • Dinsdag 26 november, 11u - 14u: Campus Aula - Universiteitstraat 4, trappenhal
  • Dinsdag 26 november, 11u - 14u: Campus Coupure - inkomhal voor auditorium Oehoe
  • Woensdag 27 november, 11u - 14u: Campus Dunant - Henri Dunantlaan 2, inkomhal
  • Woensdag 27 november, 11u - 14u: Campus Sterre: S5 - inkomhal studentenrestaurant
  • Donderdag 28 november, 11u - 14u: Campus Merelbeke - studentenrestaurant
  • Donderdag 28 november, 11u - 14u: Campus UZ Gent - ingang K3
  • Vrijdag 29 november, 11u - 14u: Campus Kortrijk - Forum

Belangrijk: betaling is enkel mogelijk via bancontact!

UGent-shop

Je kan altijd een bezoek brengen aan onze fysieke shop in het Rectoraat (Sint-Pieternieuwstraat 25, ma - vrij 9u - 17u30).

Of shop online op www.shop.ugent.be. De levertijd is 2 à 3 werkdagen.