Gastcollege Interne Belgische Politiek door Viceminister-president van de Vlaamse Regering Bart Tommelein

(25-10-2017) In het kader van zijn lessen Interne Belgische Politiek ontvangt prof. Herwig Reynaert op 26 oktober 2017 Viceminister-president van de Vlaamse Regering Bart Tommelein. Hij zal het hebben over ‘De stand van de politiek’.

In het kader van zijn lessen Interne Belgische Politiek ontvangt prof. Herwig Reynaert op 26 oktober 2017 Viceminister-president van de Vlaamse Regering Bart Tommelein. Hij zal het hebben over ‘De stand van de politiek’.

Interne Belgische Politiek

 

Het opleidingsonderdeel Interne Belgische Politiek schetst het Belgische politieke landschap sinds 1945. Daarbij wordt uitgebreid bij de politieke actualiteit stilgestaan. Recente politieke ontwikkelingen worden in een historische context geplaatst. 

 

In het kader van deze lessen had prof. Reynaert eerder al onder meer Kris Peeters, Annemie Turtelboom, Wouter Beke, Wouter Van Besien, Ben Weyts, Caroline Gennez en Geert Bourgeois te gast. Ook Bart Tommelein was in het verleden al te gast.

Praktisch

 

Donderdag 26 oktober om 13u30 in auditorium NB I, Universiteitsstraat 4, 9000 Gent. De pers wordt vriendelijk uitgenodigd om het gastcollege bij te wonen. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via .

Info

 

Herwig Reynaert

Vakgroep Politieke Wetenschappen

M 0493 69 74 36