Extra kaarten benefietvoorstelling 'Girl' op 14 oktober - steun UGent-transgenderonderzoek

(07-10-2018) Wegens enorm succes is op zondag 14 oktober nog een extra zaal opengesteld voor de benefietvoorstelling van 'Girl', de veelgeprezen film van Lukas Dhondt. Koop nog snel je ticket om erbij te zijn en steun zo integraal het UGent-transgenderonderzoek.

Op 14 oktober 2018 om 10u30 kan je de film 'Girl' van de Vlaamse regisseur Lukas Dhont in avant-première bekijken tijdens een benefietvoorstelling in Kinepolis Gent, in het kader van FilmFest Gent 2018. De regisseur en Nora Monsecour, op wie de film is geïnspireerd, zullen aanwezig zijn. Ook prof. Guy T'Sjoen en prof. Joz Motmans, leden van het Transgender Infopunt en bezielers van transgender onderzoek, zullen aanwezig zijn.

Een ticket kost 25 euro en de opbrengst gaat integraal naar het UGent-transgenderonderzoek.

Zowel de al eerder voorziene zalen voor de benefietvoorstelling van 'Girl', alsook alle gewone vertoningen in het kader van het FilmFest Gent 2018, zijn uitverkocht. De extra tickets vormen zo de laatste mogelijkheid om deze aangrijpende film te zien op het FilmFest Gent 2018!

Over 'Girl' en transgenderonderzoek

Jezelf zijn heeft een prijs. Maar dat zou niet zo mogen zijn.

De veelgeprezen film 'Girl', die vanaf 17 oktober 2018 in de bioscoop te zien is, kwam tot stand mede dankzij het Transgender Infopunt en de expertise van het transgender onderzoek van de Universiteit Gent.

Dit wetenschappelijk onderzoek is van groot belang voor de ondersteuning van jaarlijks ruim 1.400 individuen en maatschappelijke actoren met allerlei vragen over het transgenderthema.

Om mensen zoals Nora Monsecour, op wie de film 'Girl' geïnspireerd is, nog beter te ondersteunen doen we een beroep op jou.