Gratis vieruurtjes voor Gentse studenten op 10 en 17 januari

(04-01-2018) De Stad Gent zorgt voor de ideale middagpauze tijdens het studeren in crypte van de Sint-Pietersabdij.

Een goede blokplanning bestaat niet enkel uit studeren. Op tijd pauzeren, een gezond tussendoortje en een gezellige babbel met medestudenten zijn minstens even belangrijk.

Zet dus zeker de studentenvieruurtjes in je agenda. Met een gratis tussendoortje (boterham met kaas en fruit) zorgt de Stad Gent voor een moment van ontspanning, weg van boeken of cursussen.

Examenperiodes kunnen stress veroorzaken. Heb je het moeilijk om gezond de examens door te komen, bekijk dan zeker de info en concrete tips om ‘studeerdoping’ te vermijden.

• Woensdag 10 en 17 januari 2018, tussen 15.30 tot 17.00 uur
  • Kom naar de crypte van de Sint-Pietersabdij. Ingang via het Sint-Pietersplein 14
  • Gratis