Lezingenreeks 'Great Characters' vanaf 19 februari

(28-01-2019) Na het succes van eerdere open lezingenreeksen 'Great Books', 'Great Poems', 'Great Plays' en 'Great Critics' brengt de Vakgroep Letterkunde van de Universiteit Gent dit jaar een reeks over 'Great Characters' voor het brede publiek.

Daarbij worden in elf lezingen evenveel iconische personages gepresenteerd die door de eeuwen heen verscheidene, soms erg uiteenlopende literaire levens hebben geleid.

De lezingen zijn vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden, en vinden elke dinsdagavond (19u-20u30) plaats in de faculteit Letteren en Wijsbegeerte (Auditorium 3 Lilar), Blandijnberg 2, 9000 Gent.

Poster lezingenreeks Great Characters

Wie de lezingenreeks wil volgen als Permanente Vorming en hiervan een certificaat wil ontvangen, schrijft zich in via de studentenadministratie van de UGent (09 331 00 99). Info: stijn.praet@ugent.be.

www.taalenletterkunde.ugent.be/permanentevorming