We helpen je door de examens: on air en online!

(23-05-2019) Snel nog wat studietips nodig? Heb je het even moeilijk? Stressmomentje waar je niet overheen kan? Onze studentenpsychologen zijn er om jullie door de examenperiode te trekken: on air via Urgent.fm én online via een aantal Facebook live sessies.

Op do 23, ma 27, di 28 en woe 29 mei staan de UGent-studentenpsychologen samen met Urgent.fm 4 dagen voor jullie klaar met tips en tricks om de examenperiode te overleven.

Het programma

Tussen 17 uur en 18 uur deelt een UGent’er zijn/haar studentenverhalen in de Urgent.fm studio en krijg je studieadvies van een aantal UGent proffen! Een uur radio boordevol studie- en ontspanningstips om blokkende studenten een hart onder de riem te steken.

Kom te weten of Sarah Van Deursen, alias Conny Komen van Kenji Minogue, alias Idioot, ook zo’n losbandig leven leidde tijdens haar universitaire studies. Hoe hordeloopster Axelle Dauwens topsport en studeren combineert. En slaagde molwinnaar 2018 Lloyd Vermeulen, die Vlaanderen leerde kennen als geneeskundestudent in het eerste, tweede en derde jaar, ondertussen voor zijn eerstejaarsvakken?

Tussen 17 uur en 19 uur staan de UGent studentenpsychologen online voor je klaar met mentale ondersteuning en advies. Heb je een vraag? Een moeilijk moment? Nood aan studietips? Stel je vragen live via de UGent Facebookpagina!

Logo Urgent.fmDonderdag 23/05 – 17 uur tot 19 uur
  • Gasten: professor Hendrik Vos en Lloyd Vermeulen

Maandag 27/05 – 17 uur tot 19 uur
  • Gasten: professor Tessa Kerre en Sarah Van Deursen