Hoe ervaren klanten en café- en restaurantuitbaters de exitmaatregelen?

(15-06-2020) Nu de horeca terug klanten ontvangt, sturen de onderzoekers van de vakgroep Landbouweconomie een vragenlijst uit om te peilen naar de eerste ervaringen.

Vervolgonderzoek

Dit is een vervolg op het onderzoek dat eind mei gelanceerd werd. Toen wou men te weten komen wat een consument nodig had om zich veilig te voelen wanneer cafés en restaurants hun deuren weer zouden openen.

Deelnemen aan het onderzoek

De onderzoekers zijn voor dit vervolgonderzoek op zoek naar uitbaters en consumenten die een vragenlijst willen invullen. Het invullen neemt 5 minuten tijd in beslag. Ze willen te weten komen in welke mate de maatregelen die nu gelden in cafés en restaurants belangrijk gevonden worden door beide partijen. Vinden we het belangrijk dat er ontsmettingsgel aanwezig is? Of dat de tafels en stoelen na ieder bezoek gereinigd worden? Hoe gaan we om met een tafelcapaciteit van max. 10 personen?

Contact

heidi.vandenhaute@ugent.be

Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen

Vakgroep Lanbouweconomie

Lees meer artikels over: