Infodagen in maart en april

(26-02-2021) De Universiteit Gent organiseert online infodagen voor toekomstige studenten in maart en april 2021. Door de coronamaatregelen kunnen we je helaas nog niet fysiek verwelkomen op onze campussen.

De infodagen zijn hét moment om meer te ontdekken over de opleidingen die je interesseren. Op die manier wil de UGent de vele jongeren die nu nadenken over hun studiekeuze de kans bieden om van thuis uit informatie in te winnen.

Infodagen bacheloropleidingen

Heb je specifieke vragen over een bacheloropleiding? Op de infodag van elke opleiding krijg je alle uitleg en kan je vragen stellen aan onze proffen en studenten.

Je kan deelnemen aan online sessies, presentaties over de vakken bekijken, digitaal cursussen doorbladeren …. Soms is er een virtuele rondleiding gepland of kan je online al een kijkje nemen in de laboratoria of praktijklokalen.

Live chatsessies over studeren aan de universiteit

Zit je nog met algemene of praktische vragen voor je start aan de universiteit? Wil je info over studiekosten of huisvesting (home of op kot gaan)? Heb je nood aan tips om je studiekeuze te maken?

Onze medewerkers beantwoorden graag je vragen tijdens live chatsessies op 10 maart, 27 maart en 21 april.