Bachelorbeurs en infodagen on campus

(25-08-2021) Twijfel je nog over je studiekeuze? Kom in september naar onze infomomenten. We ontmoeten je heel graag op de campus!

Bachelorbeurs zaterdag 4 september

Op de Bachelorbeurs vind je alle opleidingen samen in het Ufo (Sint-Pietersnieuwstraat 33, Gent). Stel al je vragen aan onze medewerkers van de opleidingen, de afdeling Studieadvies, de Sociale Dienst en het Universitair Centrum voor Talenonderwijs. Je kan ook cursusmateriaal inkijken.

Infodagen op de campus

Een aantal opleidingen organiseren een infomoment of rondleiding op de campus op zaterdag 4 september en dinsdag 7 september. Kom de sfeer ter plaatse opsnuiven en hak de knoop door.

Bekijk de infodagen

Hoe zal het academiejaar starten?

Het academiejaar opent plechtig op vrijdag 24 september. De lessen starten op maandag 27 september. Tot dan kan je je nog uitgebreid informeren over je studiekeuze en online inschrijven.

Indien de coronacijfers gunstig blijven evolueren, zal het academiejaar kunnen opstarten in code groen, waarbij geen bijzondere coronamaatregelen meer van toepassing zijn.

Volg de updates over academiejaar 2021-2022

Online inschrijven

Heb je je keuze gemaakt? Schrijf je in als student aan de UGent! Eenmaal ingeschreven, maken we je helemaal wegwijs aan de universiteit.

Word student aan de UGent

Afdeling Studieadvies