Zet met Team UGent je beste beentje voor op Levensloop Gent - 27 en 28 april

(19-04-2019) Van 27 april 15 uur tot 28 april 15 uur loopt en wandelt Team UGent rond de Blaarmeersen op Levensloop 2019. Versterk het team met jouw aanwezigheid.

Loop of wandel mee met Team UGent

Team UGent kan momenteel al rekenen op een veertigtal lopers of wandelaars om de 24 uur vol te maken, waaronder ook de rector, vicerector en logistiek beheerder.

Inschrijven kan nog altijd, zelfs tot op het evenement zelf. Om deel te nemen, betaal je € 10, een bedrag dat integraal aan de opbrengst van Team UGent wordt toegevoegd als je op voorhand inschrijft via de Team UGent-pagina.  

Maar Team UGent doet meer dan lopen en wandelen alleen

Levensloop is veel meer dan een loop- en wandelevenement. Het is een totaalgebeuren, waarbij jong en oud van een leuke dag kunnen genieten rond de Blaarmeersen. Er is velerlei randanimatie voorzien, verschillende eet- en drankgelegenheden, workshops, ... Een ideale uitstap dus met het gezin, familie, vrienden en/of collega's.

Food and drinks: de 3 B's

Kom genieten van een broodje Breydelham of Berloumi, met een heerlijk Bijlokebier aan de UGent-stand. Wie weet word je met veel plezier bediend door de voorzitter van de raad van bestuur van de UGent.

Core stability for Levensloop

Op 27 april om 17 uur geeft Koen Van der Jeugt ‘Core Stability for Levensloop’ in de Blaarmeersen. Het inschrijvingsgeld bedraagt 7 euro en gaat integraal naar Levensloop Team UGent.

Schrijf je in voor Core Stability for Levensloop. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Yoga for Levensloop

Op 28 april om 11 uur geeft Leen Ide ‘Yoga for Levensloop’, eveneens in de Blaarmeersen. Ook voor deze activiteit betaal je 7 euro inschrijvingsgeld, integraal bestemd voor het Levensloop Team UGent.

Schrijf je in voor Yoga for Levensloop. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.
Met Levensloop wil Stichting tegen Kanker kankerpatiënten steunen en geld inzamelen voor kankeronderzoek. 24 uur lang lossen teams elkaar af tijdens een estafette op een parcours rond de Blaarmeersen. Van elk team staat steeds minstens één persoon op de piste, maar je kan ook samen lopen of wandelen. Levensloop is immers geen competitie. Deelnemende teams laten zich sponsoren en werven zo fondsen voor Stichting tegen Kanker.