Kom naar de lezingen van eredoctoren op 21 maart, en volg Dies Natalis via livestream op 22 maart

(17-03-2019) Op donderdag 21 maart geven 5 eredoctoren - die op Dies Natalis gehuldigd worden - elk een publiek toegankelijke lezing. De Dies Natalis-zitting op 22 maart zal op haar beurt gevolgd kunnen worden via livestream.

Er worden op Dies Natalis 2019 in totaal 8 eredoctoraten uitgereikt: 6 facultaire en 2 institutionele eredoctoraten.

5 lezingen van eredoctoren op 21 maart

Verschillende eredoctoren geven in de week van Dies Natalis een lezing in de faculteit die hen met een eredoctoraat huldigt. Deze lezingen vinden plaats op donderdag 21 maart 2019 en zullen in het Engels gegeven worden.

• Brian A. Nosek: Open Science Symposium 'Making Open Science a Reality'
  • Erik-Hans Klijn: Research seminar on network governance
  • Ludwik LeiblerSymposium 'How chemistry and physics of nanoparticles can be combined for organ repair'
  • Hisashi Kobayashi - Origins and Future Perspectives of Performance Evaluation of Computers and Communication Networks
  • Rainer Storb - Lecture ‘Brief History of Stem Cell Transplantation'

Livestream Dies Natalis-zitting

De zitting in de Aula op vrijdag 22 maart zal via livestream te volgen zijn. De link naar de livestream zal op de Facebook-pagina van de Universiteit Gent gepubliceerd worden. De zitting start om 16 uur.