Chat live met de UGent 1 tot 6 juli

(25-06-2020) De Universiteit Gent organiseert live chatsessies voor toekomstige studenten die vragen hebben over de opleidingen of over hoe het onderwijs zal verlopen in academiejaar 2020-2021.

Een opleiding kiezen die bij je past, daar neem je tijd voor. Daarom lanceerde de UGent online infodagen over de bachelor- en masteropleidingen, nu de fysieke infodagen geannuleerd zijn om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

“Als de jongeren niet tot bij ons kunnen komen, dan komen wij graag naar hen toe”. Rector Rik Van de Walle.

Op die manier biedt de UGent de vele jongeren die nu nadenken over hun studiekeuze de kans om op hun eigen tempo en van thuis uit informatie in te winnen: via presentaties, videogetuigenissen, cursussen inkijken, ….

Chat live van 1 tot 6 juli

Heb je nog vragen over je studiekeuze of over hoe het onderwijs volgend jaar zal verlopen? Chat dan live met onze studenten, proffen en medewerkers van 1 tot 6 juli. Wij zitten klaar om je vragen te beantwoorden.

Schrijf je op voorhand in voor de opleidingssessies, of sluit live aan bij de algemene sessies via ugent.be/infodagen.

Online inschrijvingen

Keuze gemaakt?  Vanaf 10 augustus tot 18 september 2020 kan je aan de UGent online inschrijven