Muzikaal talent gezocht

(21-09-2017) Samen muziek maken? Laat je horen in het Gents Universitair Koor, het Gents Universitair Symfonisch Orkest en het Gents Universitair Harmonie Orkest!

Het Gents Universitair Koor (GUK)

Ook zot van zingen? Kom naar de Open Repetities van het Gents Universitair Koor en word lid van de zotste zingende bende uit Gent en omstreken! Proef de gezellige sfeer, maak kennis met andere GUK’kers en ontdek het nieuwe repertoire

Wanneer? dinsdag 26 september en 3 oktober van 19.30 tot 22 uur in de Therminal, Hoveniersberg 24 Gent.
Meer info of volg via Facebook

Gents Universitair Harmonie Orkest (GUHO)

Zin om elke maandagavond aan bendevorming te doen? Om geweldige muziek te maken en achteraf aan de bar nog wat louche vriendschappen te smeden? Kom op onze kennismakingsrepetities eens proeven van wat het GUHO, het Gents Universitair Harmonie Orkest, jou te bieden heeft!

Wanneer? Kennismakingsrepetities op maandag 25 september en 2 oktober van 20 tot 22.30 uur in de Therminal, Hoveniersberg 24 Gent.

Gents Universitair Symfonisch Orkest (GUSO)

Een bruisend symfonisch orkest, helemaal door en voor studenten. Van klassiek naar swing en blues, een streepje moderne muziek en een vleugje romantiek: het kan allemaal in het Gents Universitair Symfonisch Orkest (GUSO). Door de vele vonkjes positieve energie van de

Wanneer? Kom dan langs op de open repetitie woensdag 27 september tussen 19.30 en 22 uur, in de Trechterzaal in de Therminal, Hoveniersberg 24 Gent.