Een muzikale winter: het GUK, GUHO en GUSO musiceren

(16-11-2017) Vergast jezelf op een van de concerten die UGent-studentenensembles in december brengen – of beleef ze alle drie!

• Het Gents Universitair Koor brengt The Sunrise Mass, filmische muziek voor koor en strijkorkest van de jonge Noorse componist Ola Gjeilo, naast werk van Eric Whitacre en Ruben De Gheselle.
    Op 6 en 7 december 2017 om 20 uur, Sint-Pauluskerk in Gent.
    Info en tickets: www.gentsuniversitairkoor.be
  • Het Gents Universitair Harmonie Orkest verrast je met filmmuziek van Oscar Navarro, Joe Hisaishi en Jerry Goldsmith. Centraal staat de kortfilm The Pawnshop van Charlie Chaplin, waarvoor Antón Alcalde een fantastische soundtrack maakte.
    Op 7 december 2017 om 20 uur in de Eskimofabriek, Gent
    Tickets: wicket.be/guho
  • Het Gents Universitair Symfonisch Orkest (GUSO) verwarmt je met sprookjesachtige muziek uit het noorden van Edvard Grieg en Jean Sibelius. Voor Sibelius’ Vioolconcerto in D minor werkt het GUSO samen met solist Marc Bouchkov, in 2012 finalist van de Koningin Elisabethwedstrijd.
    Op 5 december 2017 om 20 uur in de Christus Koningkerk, Gent, op 8 december om 20 uur in Muziekcentrum De Bijloke, Gent, op 10 december om 15 uur in deSingel, Antwerpen
    Info en tickets: www.guso.be