Laatstejaars secundair en ouders welkom op infosessie 'Straks student aan de UGent'

(07-11-2017) Op zaterdag 18 november 2017 organiseert de UGent een algemene infosessie over studeren in het hoger onderwijs voor laatstejaars secundair en hun ouders, in Gent en op Campus Kortrijk.

Tijdens de infosessie Straks student aan de UGent krijg je uitleg over studeren aan de UGent, de studieaanpak, de flexibilisering, het leerkrediet, de studiekosten en huisvesting. Informatie over de inhoud en de verwachtingen van een specifieke opleiding komt hier niet aan bod. Dat reserveren we voor de infodagen tijdens het voorjaar.

De infosessie vindt plaats op zaterdag 18 november 2017:

• om 10 uur in Campus Ufo, Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 33, Gent
  • om 14.30 uur op Campus Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 5, Kortrijk

Schrijf je in voor de infosessie Straks Student aan de UGent (in Gent of in Kortrijk)!

Bezoek de studentenhomes

Aansluitend op de infosessie van 10 uur in Gent kun je ook de studentenhomes van de UGent bezoeken. Ben je benieuwd naar de kamers, en hoe het studentenleven in de homes verloopt? Bekijk het met je eigen ogen op zaterdag 18 november 2017 van 12.30 tot 16.30 uur.

Hoe?

Kom gewoon naar de home van je keuze, en de student-bewoners laten je de kamers en studio's zien en vertellen alles over het studentenleven. Inschrijven voor dit bezoek is niet nodig.

Locatie studentenhomes

Lees meer artikels over: