Persuitnodiging: Vlaams minister-president Jambon geeft openingscollege Politicologie

(11-10-2019) Het openingscollege Politicologie vindt plaats op dinsdag 15 oktober vanaf 10.30 uur. De pers kan het college bijwonen, andere geïnteresseerden kunnen via livestream volgen.

Naar jaarlijkse gewoonte ontvangt professor Carl Devos voor het openingscollege Politicologie een politiek kopstuk. Door de late start van Jambon I vindt het openingscollege later dan gewoonlijk plaats. Dit jaar geeft Vlaams minister-president Jan Jambon de gastles aan de bachelorstudenten Politieke Wetenschappen. Na een korte intro gaat hij uitgebreid in op hun vragen.

Geïnteresseerden kunnen de les volgen via livestream op vrt nws of Facebook van de Universiteit Gent.
Mee tweeten kan met #openingscollege

Praktisch

Het openingscollege vindt plaats op dinsdag 15 oktober 2019 om 10.30 uur in auditorium Leon De Meyer van het Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 33, 9000 Gent.

De pers wordt vriendelijk uitgenodigd om het gastcollege bij te wonen. Gelieve je aanwezigheid vooraf te melden via persdienst@ugent.be.

Stephanie Lenoir
Persdienst UGent