Gratis eigen Personal Trainer voor 10 weken

(23-09-2019) Wil je jouw eigen personal trainer?

De laatstejaarsstudenten van de vakgroep bewegings- en sportwetenschappen doen dit jaar hun stage Personal Training. Wil jij tijdens dit academiejaar gedurende 10 opeenvolgende weken graag jouw eigen persoonlijke trainer om jouw sportieve doelstellingen dit jaar te bereiken?

Jouw conditie verbeteren, afslanken, rugklachten verminderen of om het even welk ander sportief doel… je kan het allemaal vragen aan jouw personal trainer!

• Je bent student of personeelslid aan de UGent
  • Je bent bereid om dinsdag 12 november 2019 OF dinsdag 3 maart 2020 overdag enkele uren vrij te houden om te trainen (andere data worden met de student zelf afgesproken)
  • Je bent bereid om achteraf een evaluatie in te vullen over jouw trainer

Hoe inschrijven?

Mail naar jan.evenepoel@ugent.be met de titel “ik wil mijn eigen personal trainer”. Zet in die mail jouw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer, studierichting en of je al dan niet kotstudent bent.

Reageer snel, want vol is vol!