PhD cup: stem op jouw favoriete UGent'er voor de publieksprijs!

(02-10-2019) Welke onderzoeker kan jou in 90 seconden overtuigen? Bekijk de filmpjes en stem voor 6 oktober op jouw favoriet!

 

"Doe de kern van je jarenlange onderzoek uit de doeken in een heldere presentatie van 3 minuten"; dat is de inzet van de Vlaamse PhD cup. In aanloop naar de finale proberen acht finalisten jou in 90 seconden te overtuigen. Bij deze acht finalisten zitten maar liefst vier UGent onderzoekers:

 

 

  • Jonas Roelens, doctor in de geschiedenis (UGent - FWO) met de presentatie "Het Sodom van het Noorden"
  • Stefan Huygebaert, doctor in de kunstgeschiedenis (UGent - FWO) met de presentatie "Partijdige kunst in de neutrale rechtbank"
  • Lisa Demets, doctor in de geschiedenis (UGent - FWO) met de presentatie "Fake news in de middeleeuwen"
  • Heleen Vander Beken, doctor in de taalpsychologie (UGent) met de presentatie "Engels in het hoger onderwijs: don't panic" 

 

Wie verdient volgens jou de Vlaamse PhDCup Bekijk de filmpjes en laat je stem horen via http://phdcup.be/publieksprijs

De finalist met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs en mag rekenen op redactionele aandacht in De Morgen en Eos Magazine. Door te stemmen maak jij ook kans op een exclusief bezoek achter de schermen bij de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA in Nederland.

De finale vindt plaats op zondag 6 oktober in de Brusselse BOZAR. De finale is live bij te wonen, maar zal ook te volgen zijn op de UGent Facebook pagina

Alle informatie over de PhD cup vind je op www.phdcup.be