UGent-alumni op kousenvoeten de wereld in

(03-07-2018) Proficiat aan alle pas afgestudeerden! Sluit je aan bij het UGent-alumninetwerk.

Met een diploma begint het échte leven… Om die grote stap te zetten schenkt de UGent al haar kersverse alumni tijdens de proclamaties ‘grote mensen’-sokken!

Onze alumni dragen als fiere volleerden voortaan de kleuren van de UGent overal met zich mee. Bijvoorbeeld als geluksbrenger tijdens hun eerste sollicitatie of job?

UGent-alumninetwerk

We nodigen alle alumni uit om contact te houden met hun UGent en oud-studenten. Blijf uitnodigingen ontvangen voor allerlei activiteiten, voordelen bij culturele partners, … via het UGent-alumninetwerk. Nadien kan je aansluiten bij je (facultaire) alumnivereniging!

Meld je aan op de UGent-alumnidatabank

Film Fest Gent

Een eerste voordeel volgt snel... op zondag 14 oktober tijdens de exclusieve filmavond op Film Fest Gent. Pas afgestudeerden van academiejaar 2017-2018 die zich registreren op de databank en de avond zelf hun sokken dragen, maken kans op een gratis ticket! Meer info volgt.

Deel een foto van belangrijke momenten in je leven met #ugentalumni #ugent #durfdenken