Roadmap: online begeleidingstool voor studenten met autismespectrumstoornis

(06-02-2020) Roadmap is een online, interactieve en te personaliseren begeleidingstool die studenten met autismespectrumstoornis (ASS) in het hoger onderwijs ondersteunt.

Met steun van de UGent, Academische Werkplaats Autisme en de Koning Boudewijnstichting ontwikkelde het Steunpunt Inclusief Hoger Onderwijs (SIHO) Roadmap. Dit is een online, personaliseerbare begeleidingstool voor studenten met ASS in het hoger onderwijs.

Leven en leren in het hoger onderwijs gaat voor studenten met ASS gepaard met extra uitdagingen. Ben je zelf een student met ASS? En ben je op zoek naar praktische informatie, tips en tricks en handige hulpmiddelen die je kan inzetten om je studies en je studentenleven vlotter te organiseren? Dan kan Roadmap jou helpen.

Je kan Roadmap individueel gebruiken of in combinatie met de ondersteuning van één van de begeleiders van het Aanspreekpunt student & functiebeperking.

Alles weten over Roadmap